Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn €5,99 voor Nederland en €7,99 voor België!

Levering

De bestellingen worden binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd door onze pakketdiensten PostNL of DHL. Als u niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw.

Retourneren

Het kan voorkomen dat dat u een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst, Zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. U heeft 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Heeft u tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wilt u de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in rekening worden gebracht.

Mag het terug?

U kunt ten alle tijden het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

* Indien u het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat u de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Het retouradres is:

Spangesekade 23K
3027 GJ Rotterdam

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat u een melding van herroeping hebt ingediend, heeft u nog 14 dagen om uw bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om uw bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding herroeping. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen terugbetaald indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij u als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Heeft u toch nog een vraag?

Heeft u toch nog vragen/opmerkingen betreft het

retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

+31 10 203 69 72

info@dekbed-koning.nl
Wij streven ernaar om uw vraag binnen
1 werkdag te beantwoorden.